News

Robert van Hemert knalt door met WE GAAN ALS EEN RAKET

todaynovember 25, 2022

Background
share close

De titel van de nieuwe single die Robert van Hemert uitbrengt bij Cornelis Music kun je vergelijken met een kostuum dat op maat gemaakt is. We Gaan Als Een Raket bevat niet alleen een tekst die aangeeft hoe Robert in het leven staat, maar slaat ook zeker op zijn muzikale carrière die na het winnen […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bas Hartman maakt grote sprong met vrolijke en dansbare single MEISJE

Ineens heb je het….Die slogan kennen we natuurlijk uit een reclamespotje. Datzelfde geldt nu voor Bas Hartman. Hij had zich voorgenomen om contact te zoeken met meerdere producers om te kijken waar hij een goed gevoel aan over zou houden. Als eerste stuurde hij een berichtje naar het schrijvers- en producenten duo Robert Vredeveld & […]

todaynovember 23, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%