News

Gianluca maakt grote stappen met nieuwe single DE WARE GEVONDEN

todaynovember 25, 2022 1

Background
share close

Als er één zanger is, die met name het afgelopen jaar, grote stappen heeft gemaakt is dat Gianluca wel. De 21 jarige zanger uit Den Haag kreeg vorig jaar van zijn plaatsgenoot John West de tip om een keer met producer Manfred Jongenelis te gaan praten over zijn muzikale toekomstplannen. Uiteraard volgde Gianluca zijn advies […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Bas Hartman maakt grote sprong met vrolijke en dansbare single MEISJE

Ineens heb je het….Die slogan kennen we natuurlijk uit een reclamespotje. Datzelfde geldt nu voor Bas Hartman. Hij had zich voorgenomen om contact te zoeken met meerdere producers om te kijken waar hij een goed gevoel aan over zou houden. Als eerste stuurde hij een berichtje naar het schrijvers- en producenten duo Robert Vredeveld & […]

todaynovember 23, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%