News

Bas Hartman maakt grote sprong met vrolijke en dansbare single MEISJE

todaynovember 23, 2022

Background
share close

Ineens heb je het….Die slogan kennen we natuurlijk uit een reclamespotje. Datzelfde geldt nu voor Bas Hartman. Hij had zich voorgenomen om contact te zoeken met meerdere producers om te kijken waar hij een goed gevoel aan over zou houden. Als eerste stuurde hij een berichtje naar het schrijvers- en producenten duo Robert Vredeveld & […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Andre de Klein neemt Marietje mee naar het bos

Een kleine 40 jaar geleden werden alle Marietjes, en dat waren er in die tijd best veel, verrast met de gezellige feestplaat van Hydra die de titel Marietje (Want In Het Bos Daar Zijn De Jagers) meekreeg. Ook de moeder (overleden in ) van André de Klein had die naam bij haar geboorte gekregen. Het […]

todaynovember 23, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%