News

Raymon Hermans brengt WK-lied uit voor support aan het Nederlands elftal namens DE TWAALFDE MAN

todaynovember 19, 2022 1

Background
share close

Het WK staat op het punt te beginnen en de Nederlandse volkszanger Raymon Hermans brengt een ode aan De Twaalfde Man om tijdens dit WK saamhorigheid in het land te brengen met zijn WK-plaat De Twaalfde Man Het nummer is mede geschreven door Manfred Jongenelis, wie recent een groot succes behaalde met het programma I […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Natasja en Edwin steken duet LOST IN LOVE in een nieuw jasje

Op 18 november brengen Natasja en Edwin de single Lost In Love uit, als eerste van een serie "vergeten" duetten. Alle duetten die het duo zal uitbrengen, verdienen het om opnieuw onder de aandacht van het publiek te komen. Stuk voor stuk zijn het songs die nooit vergeten mogen worden volgens het zangduo.Speciaal voor deze […]

todaynovember 18, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%