News

Natasja en Edwin steken duet LOST IN LOVE in een nieuw jasje

todaynovember 18, 2022 1

Background
share close

Op 18 november brengen Natasja en Edwin de single Lost In Love uit, als eerste van een serie “vergeten” duetten. Alle duetten die het duo zal uitbrengen, verdienen het om opnieuw onder de aandacht van het publiek te komen. Stuk voor stuk zijn het songs die nooit vergeten mogen worden volgens het zangduo.Speciaal voor deze […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Vier de aprés ski met Jürgen Geers

Al vele singles heeft deze goedlachse zanger uit de Achterhoek al laten horen aan zijn publiek en hij is nog langer niet klaar. Jürgen houdt zeker van een feestje en daar is hij graag van de partij. Dit keer bezingt hij het feest van de Aprés Ski. Samen met zijn vaste volksproducer Martin Sterken dook […]

todaynovember 18, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%