News

Kevin Le Nuyt laat door het team van Sonic Solutions oud Vlaams liedje onder handen nemen

todaynovember 18, 2022

Background
share close

Een beroeps-brandweerman en brandweerduiker die ook nog eens zeer verdienstelijk zingt, die kom je niet zomaar tegen. Maar in Breda woont hij: Kevin Le Nuyt. Zo’n zes jaar geleden pakte hij spontaan de microfoon en zong mee met de hits in de plaatselijke kroeg. Op aandringen van vrienden en bekenden maakte hij een aantal demo’s […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Nieuwe single Anita en Rene is getiteld LAST UNS LEBEN

Met hun laatste single Da ist so viel liebe kon Nederland onlangs nog kennismaken met het uit Kerkrade afkomstige duo Anita en René, bestaande uit Anita Bonnema en René Krans. Twee rasartiesten die al jaren het muziek vak uitoefenen. De reacties op die single waren zo positief dat zij besloten er een vervolg aan te […]

todaynovember 18, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%