News

JE HEBT ZO LANG GEZWEGEN van Lijn 10 levert kippenvelmomenten op

todaynovember 17, 2022 2

Background
share close

Dat het opnemen van een demo verstrekkende gevolgen kan hebben blijkt wel uit het nummer Je hebt zo lang gezwegen van Lijn 10. Het verhaal begint bij een opdracht die producer Richard Poot van de Pro Music Studio kreeg van John Collee. Deze gerenommeerde tekstschrijver had een tekst geschreven en vroeg aan Richard om daar […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Mark Doldersum presenteert meezinger MIJN BESTE VRIENDEN

Het welbekende nummer Mijn beste vrienden waarmee De Havenzangers in 1991 een enorme hit in handen hadden, is in opdracht van Mark Doldersum door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio behoorlijk onder handen genomen. Normaal gesproken is Mark geen zanger die de studio induikt om een cover van een nieuw jasje te voorzien, […]

todaynovember 16, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%