News

Denyse Lommers bruist van energie en presenteert bijzonder Kerstnummer TWEE DAGEN PER JAAR

todaynovember 17, 2022

Background
share close

Voor Denyse Lommers breken spannende tijden aan. Met haar sfeervolle en krachtige Kerstsingle Twee dagen per jaar probeert ze een boodschap in deze roerige tijden te brengen. Ze hoopt hiermee een bijdrage te leveren aan een iets betere wereld. Niet als een druppel op een gloeiende plaat, maar als een druppel in de oceaan van […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

JE HEBT ZO LANG GEZWEGEN van Lijn 10 levert kippenvelmomenten op

Dat het opnemen van een demo verstrekkende gevolgen kan hebben blijkt wel uit het nummer Je hebt zo lang gezwegen van Lijn 10. Het verhaal begint bij een opdracht die producer Richard Poot van de Pro Music Studio kreeg van John Collee. Deze gerenommeerde tekstschrijver had een tekst geschreven en vroeg aan Richard om daar […]

todaynovember 17, 2022 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%