News

Rob Zorn met ultieme Kerstplaat IK VIER EEN FEESTJE MET DE KERSTMAN

todaynovember 16, 2022

Background
share close

Kerst is en was voor Rob Zorn altijd belangrijk en Kerstmuziek hoorde daarbij. Daarom komt Rob dit jaar met de single IK VIER EEN FEESTJE MET DE KERSTMAN. Deze Kerstsingle is een vrolijke plaat met een boodschap. In deze single gaan de Kerstman en Rob samen het feestgedruis in en ze hebben Rudolf weten te […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Johan Moreno lanceert nieuwe single DE DAG VAN MIJN LEVEN

Met de nieuwe single De Dag Van Mijn Leven gaat de Brabantse Johan Moreno weer terug naar een feestelijke popachtige stijl. Deze single laat je lekker gemakkelijk meezingen en is de ideale muziek voor een goed begin van je dag. De muziek en tekst is gemaakt door zijn zoon Givano van Hoesel. Een echtefamilie productie […]

todaynovember 14, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%