News

Mark Doldersum presenteert meezinger MIJN BESTE VRIENDEN

todaynovember 16, 2022

Background
share close

Het welbekende nummer Mijn beste vrienden waarmee De Havenzangers in 1991 een enorme hit in handen hadden, is in opdracht van Mark Doldersum door producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio behoorlijk onder handen genomen. Normaal gesproken is Mark geen zanger die de studio induikt om een cover van een nieuw jasje te voorzien, […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Post Title

René Becker komt met zijn nieuwste single Gappie op hét juiste moment. In tijden dat veel mensen onzeker zijn over de toekomst heb je iemand nodig met wie je jouw gevoel kunt delen. Iedereen kent wel een Gappie (vriend) die ook niet perfect is, maar er altijd voor jou is. Het delen van geluk en […]

todaynovember 16, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%