News

Johan Moreno lanceert nieuwe single DE DAG VAN MIJN LEVEN

todaynovember 14, 2022

Background
share close

Met de nieuwe single De Dag Van Mijn Leven gaat de Brabantse Johan Moreno weer terug naar een feestelijke popachtige stijl. Deze single laat je lekker gemakkelijk meezingen en is de ideale muziek voor een goed begin van je dag. De muziek en tekst is gemaakt door zijn zoon Givano van Hoesel. Een echtefamilie productie […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Mick Harren voorspelt ORANJE KAMPIOEN

Mick Harren, opgegroeid in de Jordaan is al 35 jaar zanger van het levenslied. Zijn hit Sweet Caroline zet nog steeds elk feestje in vuur en vlam. Met ups en downs weet hij zich telkens opnieuw uit te vinden. Met als meest recente succes de zomerhit Zon op mijn piemel, als zijn alter ego Zonnie […]

todaynovember 13, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%