News

Mick Harren voorspelt ORANJE KAMPIOEN

todaynovember 13, 2022

Background
share close

Mick Harren, opgegroeid in de Jordaan is al 35 jaar zanger van het levenslied. Zijn hit Sweet Caroline zet nog steeds elk feestje in vuur en vlam. Met ups en downs weet hij zich telkens opnieuw uit te vinden. Met als meest recente succes de zomerhit Zon op mijn piemel, als zijn alter ego Zonnie […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Herman Bakhuis kiest voor RoodHitBlauw Producties

Herman Bakhuis en Rood-Hit-Blauw producties zaten onlangs om de tafel met een bijzonder verhaal.  Herman:Ik ben bij Ronald op de koffie gegaan en heb daar mijn verhaal verteld m.b.t. het overlijden van mijn vrouw en dat ik de wereld beter aan kan door o.a. het bezig zijn met muziek en door te zingen. Ik kreeg in Nijkerk een luisterend […]

todaynovember 12, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%