News

Herman Bakhuis kiest voor RoodHitBlauw Producties

todaynovember 12, 2022 1

Background
share close

Herman Bakhuis en Rood-Hit-Blauw producties zaten onlangs om de tafel met een bijzonder verhaal.  Herman:Ik ben bij Ronald op de koffie gegaan en heb daar mijn verhaal verteld m.b.t. het overlijden van mijn vrouw en dat ik de wereld beter aan kan door o.a. het bezig zijn met muziek en door te zingen. Ik kreeg in Nijkerk een luisterend […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Frank Hoek komt met knallende feestversie van Manuel De Mexico

De Elfde van de Elfde staat op de kalender van Frank Hoek dik omcirkeld. Naast het vrolijke en aanstekelijke nummer La Die La Die La die Frank Hoek samen Sjef van Creij onlangs lanceerde komt de carnavalszanger bij uitstek nu ook met de solosingle Manuel De Mexico. Het is een feestelijke bewerking van het 50 […]

todaynovember 12, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%