News

Frank Hoek komt met knallende feestversie van Manuel De Mexico

todaynovember 12, 2022 1

Background
share close

De Elfde van de Elfde staat op de kalender van Frank Hoek dik omcirkeld. Naast het vrolijke en aanstekelijke nummer La Die La Die La die Frank Hoek samen Sjef van Creij onlangs lanceerde komt de carnavalszanger bij uitstek nu ook met de solosingle Manuel De Mexico. Het is een feestelijke bewerking van het 50 […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Peter van der Plas komt met feestknaller DE KROEG IS OPEN

Peter van der Plas zingt ondertussen al een kleine vier jaar en heeft al een aantal goed ontvangen singles op naam staan waaronder het swingende lied Señorita welke in september 2021 werd gelanceerd. Normaal gesproken neemt hij contact op met Peter van Kesteren als hij een nieuwe single wil opnemen. Hij komt daar vaak met […]

todaynovember 11, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%