News

Peter van der Plas komt met feestknaller DE KROEG IS OPEN

todaynovember 11, 2022

Background
share close

Peter van der Plas zingt ondertussen al een kleine vier jaar en heeft al een aantal goed ontvangen singles op naam staan waaronder het swingende lied Señorita welke in september 2021 werd gelanceerd. Normaal gesproken neemt hij contact op met Peter van Kesteren als hij een nieuwe single wil opnemen. Hij komt daar vaak met […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Andre Kooistra met feestelijke remake van Frans Duijts hit FEESTJE

Eindelijk is het zover, de allernieuwste single van Andre Kooistra getiteld FEESTJE is uit. En een feestje is het, want de gezellig klanken komen weer uit je speakers dreunen. Deze single is op een heel bijzonder wijze tot stand gekomen, iets waar Andre echt enorm trots op is. Zoals menig fan en bekende van Andre […]

todaynovember 11, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%