News

Marco Schuitmaker brengt WK Knaller ALLES KLEURT ORANJE zelf uit

todaynovember 11, 2022

Background
share close

Na zijn recente hit Engelbewaarder komt Marco Schuitmaker uit Roden met een gloednieuwe WK-knaller getiteld Alles Kleurt Oranje. Marco en zijn twee compagnons Arno Schadde van Dooren en Erik Grovenstein zijn een geweldig avontuur aangegaan. Zij hebben een WK hit voor Mart Hoogkamer geschreven in het programma I Want Your Song. Na een bloedstollende live-uitzending […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Nieuwe single Henk Robbemond is getiteld ORANJE IS 1 2.0

In het kader van het WK in Qatar wil de in Dordrecht wonende zanger Henk Robbemond zijn Oranje lied Oranje is 1 2.0 graag onder de aandacht brengen bij de vele voetballiefhebbers in ons land. Het nummer is tijdens het EK 2020 al verschenen maar niet echt onder de aandacht gebracht i.v.m. met het zicht […]

todaynovember 10, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%