News

José Sep presenteert vrolijke meezinger IK LAAT ME VANAVOND LEKKER GAAN

todaynovember 11, 2022

Background
share close

José Sep staat al jaren te boek als zangeres die overal een feestje van weet te maken. Met haar vlotte en gezellige repertoire zet ze iedere feesttent en kroeg op zijn kop. Uitgerekend op de elfde van de elfde, komt ze uit met een onvervalste knaller van een feestplaat. Ik Laat Me Vanavond Lekker Gaan is […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Andre Kooistra met feestelijke remake van Frans Duijts hit FEESTJE

Eindelijk is het zover, de allernieuwste single van Andre Kooistra getiteld FEESTJE is uit. En een feestje is het, want de gezellig klanken komen weer uit je speakers dreunen. Deze single is op een heel bijzonder wijze tot stand gekomen, iets waar Andre echt enorm trots op is. Zoals menig fan en bekende van Andre […]

todaynovember 11, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%