News

Andre Kooistra met feestelijke remake van Frans Duijts hit FEESTJE

todaynovember 11, 2022

Background
share close

Eindelijk is het zover, de allernieuwste single van Andre Kooistra getiteld FEESTJE is uit. En een feestje is het, want de gezellig klanken komen weer uit je speakers dreunen. Deze single is op een heel bijzonder wijze tot stand gekomen, iets waar Andre echt enorm trots op is. Zoals menig fan en bekende van Andre […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Marco Schuitmaker brengt WK Knaller ALLES KLEURT ORANJE zelf uit

Na zijn recente hit Engelbewaarder komt Marco Schuitmaker uit Roden met een gloednieuwe WK-knaller getiteld Alles Kleurt Oranje. Marco en zijn twee compagnons Arno Schadde van Dooren en Erik Grovenstein zijn een geweldig avontuur aangegaan. Zij hebben een WK hit voor Mart Hoogkamer geschreven in het programma I Want Your Song. Na een bloedstollende live-uitzending […]

todaynovember 11, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%