News

Volendamse ban J- Nius komt met WK single THE ORANGE ARMY

todaynovember 10, 2022

Background
share close

J-Nius is een populaire 10-koppige Volendamse Partyband á la The Hermes House Band van vroeger. Het liedje dat ze nu uitbrengen The Orange Army is een echte oorwurm, na 1 keer horen blijft het in je hoofd zitten. J-Nius gaat vol gas en staan voor 1000% achter dit nummer, dit is een echte WK Kraker […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Haagse Volkszanger Chicco lanceert eerste nummer voor Oranje

Den Haag heeft een eigen oranjenummer, speciaal gemaakt voor het WK voetbal dat vanaf 20 november zal plaatsvinden. De Haagse Chicco van Luijtgaarden zal alle huiskamers en kroegen straks gaan vullen met de aanstekelijke meezinger Veeg Ze Van Het Matje. Chicco: Die titel is geen toeval. Ik ben namelijk een fanatiek voetbalfan. Bovendien heb ik […]

todaynovember 10, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%