News

Mike D Ancona zet met nieuwe versie van HEIDI de alpenweide weer in zonneschijn

todaynovember 9, 2022

Background
share close

Mike D Ancona verliet enkele weken geleden met een heel goed gevoel het kantoor van Rood-Hit-Blauw producties in Nijkerk. De aanleiding van dit bezoek had alles te maken met zijn nieuwe single Heidi waarmee ongetwijfeld jeugdsentiment naar boven wordt gehaald. In 1980 en 1981 zond de AVRO in totaal 52 afleveringen uit van de gelijknamige tekenfilmserie. Het gesprek tussen Mike […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

De Taverneboys ademen nostalgie uit met carnavaleske plaat WE KOMME OVERAL MAR WEL EENE KEER

De Taverneboys gaan gestaag door met het opnemen van nieuwe singles zodat ze op een gegeven moment een groot aantal eigen nummers in hun repertoire hebben zitten. Natuurlijk staat het uitbrengen van carnavals-singles, voorzien van een Brabantse tekst bovenaan het verlanglijstje van Pieter van Velzen en Jurgen Schlangen. Ze willen in ieder geval het ouderwetse […]

todaynovember 9, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%