News

Joey Kramer komt met gloednieuwe single IN M’N EENTJE

todaynovember 9, 2022

Background
share close

De in Deventer geboren zanger Joey Kramer presenteert met In M’n Eentje zijn gloednieuwe single. Hiervoor dook hij de studio in met de vooraanstaande producer Manfred Jongenelis en het resultaat is dan ook een perfect geproduceerde hitgevoelige single, als voorloper op zijn nieuwe album. Geïnspireerd door de muziek van André Hazes begon Joey al op […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jannes laat met HOE ZIT HET NOU MET JOU vernieuwende stijl horen

In de afgelopen 20 jaar heeft Jannes bewezen dat hij met verschillende stijlen muziek zijn fans keer op keer weet te verrassen. Het publiek gaat uit het dak als hij de éne na de andere feestplaat ten gehore brengt. Saamhorigheid weet hij ook als geen ander te waarborgen als een panfluit deel uitmaakt van de […]

todaynovember 9, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%