News

Jannes laat met HOE ZIT HET NOU MET JOU vernieuwende stijl horen

todaynovember 9, 2022

Background
share close

In de afgelopen 20 jaar heeft Jannes bewezen dat hij met verschillende stijlen muziek zijn fans keer op keer weet te verrassen. Het publiek gaat uit het dak als hij de éne na de andere feestplaat ten gehore brengt. Saamhorigheid weet hij ook als geen ander te waarborgen als een panfluit deel uitmaakt van de […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

YouTubers en Wolter Kroes brengen ode aan Louis van Gaal

De bekende YouTubers van Creators FC spelen regelmatig voetbalwedstrijden voor het goede doel, waarbij duizenden euro’s worden opgehaald. Met het WK in aantocht pakken ze extra uit. In samenwerking met WK-hitkoning Wolter Kroes en DJ Feierbiest werd een ode aan Louis van Gaal geschreven. De opbrengsten van het lied gaan de komende maanden volledig naar […]

todaynovember 7, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%