News

De Taverneboys ademen nostalgie uit met carnavaleske plaat WE KOMME OVERAL MAR WEL EENE KEER

todaynovember 9, 2022

Background
share close

De Taverneboys gaan gestaag door met het opnemen van nieuwe singles zodat ze op een gegeven moment een groot aantal eigen nummers in hun repertoire hebben zitten. Natuurlijk staat het uitbrengen van carnavals-singles, voorzien van een Brabantse tekst bovenaan het verlanglijstje van Pieter van Velzen en Jurgen Schlangen. Ze willen in ieder geval het ouderwetse […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jannes laat met HOE ZIT HET NOU MET JOU vernieuwende stijl horen

In de afgelopen 20 jaar heeft Jannes bewezen dat hij met verschillende stijlen muziek zijn fans keer op keer weet te verrassen. Het publiek gaat uit het dak als hij de éne na de andere feestplaat ten gehore brengt. Saamhorigheid weet hij ook als geen ander te waarborgen als een panfluit deel uitmaakt van de […]

todaynovember 9, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%