News

Bart Heemskerk draagt nieuwe single LEVEN ZONDER JOU, Sometimes when we touch, op aan ernstig zieke fan Anita

todaynovember 9, 2022

Background
share close

Voor Bart Heemskerk heeft zijn nieuwe single Leven zonder jou, Sometimes when we touch, een hele bijzondere betekenis. Hij draagt deze namelijk op aan zijn ernstig zieke fan Anita uit Koog aan de Zaan. Zij had Bart vorig jaar geboekt voor haar bruiloft. Op dat moment was Anita al ziek, maar Bart had niet verwacht dat het […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Mike D Ancona zet met nieuwe versie van HEIDI de alpenweide weer in zonneschijn

Mike D Ancona verliet enkele weken geleden met een heel goed gevoel het kantoor van Rood-Hit-Blauw producties in Nijkerk. De aanleiding van dit bezoek had alles te maken met zijn nieuwe single Heidi waarmee ongetwijfeld jeugdsentiment naar boven wordt gehaald. In 1980 en 1981 zond de AVRO in totaal 52 afleveringen uit van de gelijknamige tekenfilmserie. Het gesprek tussen Mike […]

todaynovember 9, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%