News

YouTubers en Wolter Kroes brengen ode aan Louis van Gaal

todaynovember 7, 2022

Background
share close

De bekende YouTubers van Creators FC spelen regelmatig voetbalwedstrijden voor het goede doel, waarbij duizenden euro’s worden opgehaald. Met het WK in aantocht pakken ze extra uit. In samenwerking met WK-hitkoning Wolter Kroes en DJ Feierbiest werd een ode aan Louis van Gaal geschreven. De opbrengsten van het lied gaan de komende maanden volledig naar […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Wout en Piet hebben met WAT EEN GEDOE een enorme Oranjekraker in handen

Voor Wout en Piet kan de lancering van hun Oranjekraker Wat een gedoe nog wel eens verregaande gevolgen hebben. Wout (66) en Piet (70) zijn twee broers die hun hele leven al een hele speciale band met elkaar hebben. Jarenlang runden zij samen een schildersbedrijf. Daarnaast pakten zij bij feesten en partijen af en toe de microfoon […]

todaynovember 7, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%