News

Wout en Piet hebben met WAT EEN GEDOE een enorme Oranjekraker in handen

todaynovember 7, 2022 1

Background
share close

Voor Wout en Piet kan de lancering van hun Oranjekraker Wat een gedoe nog wel eens verregaande gevolgen hebben. Wout (66) en Piet (70) zijn twee broers die hun hele leven al een hele speciale band met elkaar hebben. Jarenlang runden zij samen een schildersbedrijf. Daarnaast pakten zij bij feesten en partijen af en toe de microfoon […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Dennis Jones steekt CELEBRATION in een nieuw discojasje

Celebration van Kool & The Gang is na I Was Made for Dancin de volgende dance classic welke Dennis Jones samen met het Argentijnse Ladies On Mars in een gloednieuw Nu-Disco-jasje steekt. Eerder bleken releases zoals Born To Be Alive en Dolce Vita van Dennis Jones & Ladies On Mars al wereldwijd succesvol in de […]

todaynovember 5, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%