News

Dennis Jones steekt CELEBRATION in een nieuw discojasje

todaynovember 5, 2022 1

Background
share close

Celebration van Kool & The Gang is na I Was Made for Dancin de volgende dance classic welke Dennis Jones samen met het Argentijnse Ladies On Mars in een gloednieuw Nu-Disco-jasje steekt. Eerder bleken releases zoals Born To Be Alive en Dolce Vita van Dennis Jones & Ladies On Mars al wereldwijd succesvol in de […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jack Elmondo terug met JIJ NAM DE LIEFDE NIET ZO NAUW

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige Jack Elmondo is terug met een knaller van een single, getiteld Jij Nam De Liefde Niet Zo Nauw. Al op zeer jonge leeftijd maakte Jack zijn eerste single Is Alles Nu Voorbij waarmee hij zich meteen in de kijker wist te spelen, vele singles en albums volgden en een succesvolle […]

todaynovember 4, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%