News

Rob Zorn presenteert nieuwe single NOOIT KAPOT

todaynovember 4, 2022 10

Background
share close

Rob van Daal draait er niet omheen. “Wij samen kunnen het leven aan en onze liefde gaat nooit kapot”. Dat is in ieder geval de boodschap die Rob van Daal meegeeft in zijn nieuwe single Nooit Kapot. Voor deze productie ging Rob een samenwerking aan met Ton van Gils van Nationale Artiesten Parade en producer […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Tom Haver schrijft een nummer over zijn ervaringen in de liefde

Iedereen wordt wel eens verliefd. In elke relatie is wel eens ruzie, gaan er dingen stuk, of ontstaat juist een onbreekbare band. Sommige relaties houden stand, andere weer niet. Liefde “is van” en “gaat over” iedereen. Jong, oud, man, vrouw, het maakt letterlijk niet uit. Hoewel veel nummers over de liefde gaan spreekt Tom met […]

todaynovember 3, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%