News

Jack Elmondo terug met JIJ NAM DE LIEFDE NIET ZO NAUW

todaynovember 4, 2022 1

Background
share close

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige Jack Elmondo is terug met een knaller van een single, getiteld Jij Nam De Liefde Niet Zo Nauw. Al op zeer jonge leeftijd maakte Jack zijn eerste single Is Alles Nu Voorbij waarmee hij zich meteen in de kijker wist te spelen, vele singles en albums volgden en een succesvolle […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Allerlaatste album van Nick en Simon verschenen

Vandaag, 4 november, verscheen de allerlaatste Nick en Simon single Van Goed Naar Beter. Het nummer werd geschreven door de jonge Winschoter Lars Koehoorn. Gordon Groothedde tekende als vanouds voor de productie van de plaat. Ook verscheen vandaag de 3CD Nu Of Ooit, met daarop 50 singles, hoogtepunten uit de laatste 16 jaar. Niet eerder […]

todaynovember 4, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%