News

Erik van Klinken staat achter alle sporters met zijn versie van YOU’LL NEVER WALK ALONE

todaynovember 4, 2022

Background
share close

Omdat Erik van Klinken al zeker 8 jaar een uptempo versie van You’ll Never Walk Alone in zijn repertoire heeft staan vond hij het de hoogste tijd om de orkestband die hij daarvoor gebruikte te vervangen voor een verfrissend exemplaar. Daarvoor keerde hij terug naar producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Tom Haver schrijft een nummer over zijn ervaringen in de liefde

Iedereen wordt wel eens verliefd. In elke relatie is wel eens ruzie, gaan er dingen stuk, of ontstaat juist een onbreekbare band. Sommige relaties houden stand, andere weer niet. Liefde “is van” en “gaat over” iedereen. Jong, oud, man, vrouw, het maakt letterlijk niet uit. Hoewel veel nummers over de liefde gaan spreekt Tom met […]

todaynovember 3, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%