News

Allerlaatste album van Nick en Simon verschenen

todaynovember 4, 2022 1

Background
share close

Vandaag, 4 november, verscheen de allerlaatste Nick en Simon single Van Goed Naar Beter. Het nummer werd geschreven door de jonge Winschoter Lars Koehoorn. Gordon Groothedde tekende als vanouds voor de productie van de plaat. Ook verscheen vandaag de 3CD Nu Of Ooit, met daarop 50 singles, hoogtepunten uit de laatste 16 jaar. Niet eerder […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Rob Zorn presenteert nieuwe single NOOIT KAPOT

Rob van Daal draait er niet omheen. “Wij samen kunnen het leven aan en onze liefde gaat nooit kapot”. Dat is in ieder geval de boodschap die Rob van Daal meegeeft in zijn nieuwe single Nooit Kapot. Voor deze productie ging Rob een samenwerking aan met Ton van Gils van Nationale Artiesten Parade en producer […]

todaynovember 4, 2022 10

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%