News

Tom Haver schrijft een nummer over zijn ervaringen in de liefde

todaynovember 3, 2022

Background
share close

Iedereen wordt wel eens verliefd. In elke relatie is wel eens ruzie, gaan er dingen stuk, of ontstaat juist een onbreekbare band. Sommige relaties houden stand, andere weer niet. Liefde “is van” en “gaat over” iedereen. Jong, oud, man, vrouw, het maakt letterlijk niet uit. Hoewel veel nummers over de liefde gaan spreekt Tom met […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Dennis en Sheréna slaan handen ineen en presenteren DIE ENE NACHT

Zowel Dennis als Sheréna zijn er van overtuigd dat, de handen die ze ineen hebben geslagen om in eerste instantie als gelegenheidsduo voet op Nederlandse bodem te zetten, uit kan groeien tot iets heel moois. De twee Brabantse artiesten kwamen elkaar regelmatig tegen tijdens optredens in de regio. Bij een evenement op een vakantiepark ontstond […]

todaynovember 2, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%