News

Volgens Rob Ronalds winnen wij met Louietje het WK

todaynovember 2, 2022 1

Background
share close

Op moment van schrijven is er nog een single van Rob Ronalds uit. De ballad Een leven zonder liefde krijgt nog volop airplay en loopt als een speer. Met dit prachtig gezongen lied laat Rob een andere kant van zich horen. In de aanloop naar het WK Voetbal is Rob ook bevangen geraakt door de […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Mel en Del lanceren het DWERGENLIED met hilarische videoclip

Hoewel de titel en de clip misschien anders doen vermoeden, gaat het Dwergenlied niet alleen over Den, maar is het een autobiografische tekst van Mel. De rode muts is de rode draad in het project. Vroeger wilden de meeste mensen geen cap op want dat zou stom staan. Mel zei op haar manege: Als nu […]

todayoktober 28, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%