News

Monique von Beers debuteert met IK WEET NIKS, IK WEET NIKS EN IK ZIE NIKS

todaynovember 2, 2022

Background
share close

Monique von Beers vermaakt al meer dan 30 jaar het publiek met haar bijzondere stemgeluid. De eerste vraag die ze vaak gesteld krijgt is of ze van Duitse komaf is. Dat is niet het geval. Die achternaam kreeg ze automatisch toen ze trouwde met haar man. Naast Nederlandstalige volksliedjes zingt ze ook graag blues- en […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Volgens Rob Ronalds winnen wij met Louietje het WK

Op moment van schrijven is er nog een single van Rob Ronalds uit. De ballad Een leven zonder liefde krijgt nog volop airplay en loopt als een speer. Met dit prachtig gezongen lied laat Rob een andere kant van zich horen. In de aanloop naar het WK Voetbal is Rob ook bevangen geraakt door de […]

todaynovember 2, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%