News

Tjeerd zingt in zijn nieuwe single over het Mexicaanse dorpje Nuevo Laredo

todayoktober 28, 2022

Background
share close

Tjeerd Henstra hoorde een paar weken geleden het nummer Nuevo Laredo van Doug Sahm. Omdat de melodielijn hem erg aangreep, kreeg de zingende kroegbaas van het Koger Café De Jutter meteen zin om hier een Nederlandstalige versie van te lanceren. Tijdens zijn zoektocht op internet bleek dat er al meerdere zangers op dat idee waren […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Frank Verkooyen trommelt wederom scala aan topmuzikanten op voor nieuwe single LAAT ONS DRINKEN

Frank Verkooyen heeft voor zijn nieuwe single Laat ons drinken wederom een scala aan topmuzikanten opgetrommeld die een steentje hebben bijgedragen aan deze vrolijk makende productie. Met name de live ingespeelde instrumenten, waaronder de accordeon, gitaar, trompet en trombone zorgen ervoor dat deze “lang leve de lol” plaat voldoet aan alle hoge eisen die Frank […]

todayoktober 26, 2022 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%