News

Mel en Del lanceren het DWERGENLIED met hilarische videoclip

todayoktober 28, 2022

Background
share close

Hoewel de titel en de clip misschien anders doen vermoeden, gaat het Dwergenlied niet alleen over Den, maar is het een autobiografische tekst van Mel. De rode muts is de rode draad in het project. Vroeger wilden de meeste mensen geen cap op want dat zou stom staan. Mel zei op haar manege: Als nu […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Frank van Etten presenteert verrassende single HELP ME

Een verrassende uitvoering door volkszanger Frank van Etten van het nummer Help Me origineel van John Lennon en Paul McCartney maar nu in een bewerking met een fijngevoelige Nederlandse tekst van Frank zelf. Ik maak muziek vanuit mijn hart en dat is het enige wat voor mij telt. Lange tijd heb ik geen zin meer […]

todayoktober 28, 2022 3

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%