News

DANS HELENA is de nieuwe single van Rudy de Wit

todayoktober 28, 2022 3

Background
share close

Al bij het verschijnen van Rudy de Wit’s meest recente album Alles Is Anders in het voorjaar van 2022 bleek de track Dans Helena al een grote favoriet bij de fans. Nu verschijnt Dans Helena op veler verzoek op single. Voor de single werd nog even kritisch onder handen genomen en het producersteam Sonic Solutions […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Frank Verkooyen trommelt wederom scala aan topmuzikanten op voor nieuwe single LAAT ONS DRINKEN

Frank Verkooyen heeft voor zijn nieuwe single Laat ons drinken wederom een scala aan topmuzikanten opgetrommeld die een steentje hebben bijgedragen aan deze vrolijk makende productie. Met name de live ingespeelde instrumenten, waaronder de accordeon, gitaar, trompet en trombone zorgen ervoor dat deze “lang leve de lol” plaat voldoet aan alle hoge eisen die Frank […]

todayoktober 26, 2022 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%