News

Rocky Pauw lanceert JIJ BENT ALS DE ZON

todayoktober 26, 2022

Background
share close

Als Rocky Pauw net zoveel aandacht krijgt met zijn nieuwe single Jij bent als de zon als de voorganger Besame Mucho is hij een zeer tevreden mens. Naast zijn producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio regelt promotor Dennis van de Kraan dat hij in geheel Nederland uitgenodigd wordt bij zowel radio- als tv-programma’s. […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Margretha heeft met EEN GROOT WONDER een vrolijk en blij lied in handen

De samenwerking die Margretha enkele maanden geleden aanging met producer Hans Aalbers krijgt met haar nieuwe single Een groot wonder een vervolg. Het verschil tussen de demo, die Roland Verstappen met zijn gitaar heeft gemaakt en het eindproduct is enorm groot. Margretha omschrijft het nummer zelf als een vrolijk en blij countrylied met een fantastische tekst die ook door […]

todayoktober 26, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%