News

Margretha heeft met EEN GROOT WONDER een vrolijk en blij lied in handen

todayoktober 26, 2022

Background
share close

De samenwerking die Margretha enkele maanden geleden aanging met producer Hans Aalbers krijgt met haar nieuwe single Een groot wonder een vervolg. Het verschil tussen de demo, die Roland Verstappen met zijn gitaar heeft gemaakt en het eindproduct is enorm groot. Margretha omschrijft het nummer zelf als een vrolijk en blij countrylied met een fantastische tekst die ook door […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Christina Loreena komt met heerlijk volks nummer GA NAAR DIE ANDER TOE

In 2009 trad Christina Loreena uit St. Willebrord al op voor een publiek van 50.000 mensen toen zij winnaar werd van ‘Het Levenslied Gala’ in Tilburg. Ze kwam op zeer jonge leeftijd over de vloer bij Jack Jersey en André Mos die haar aanmoedigden tot een carrière als zangeres, hetgeen resulteerde in meerdere succesvolle nummers […]

todayoktober 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%