News

Kimberly brengt favoriete podiumplaat EEN BEETJE ALLEEN op single uit

todayoktober 26, 2022

Background
share close

Al meer dan vier jaar zingt Kimberly tijdens haar optredens het nummer Een beetje alleen. De kenners van het Nederlandstalige lied kennen deze uit 1983 afkomstige plaat natuurlijk van de Volendamse formatie Canyon. De tekst, geschreven door Dick Plat, is tegenwoordig nog steeds actueel. Veel mensen voelen zich nog steeds eenzaam en dat zal volgens Kimberly voorlopig […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Christina Loreena komt met heerlijk volks nummer GA NAAR DIE ANDER TOE

In 2009 trad Christina Loreena uit St. Willebrord al op voor een publiek van 50.000 mensen toen zij winnaar werd van ‘Het Levenslied Gala’ in Tilburg. Ze kwam op zeer jonge leeftijd over de vloer bij Jack Jersey en André Mos die haar aanmoedigden tot een carrière als zangeres, hetgeen resulteerde in meerdere succesvolle nummers […]

todayoktober 24, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%