News

Frank Verkooyen trommelt wederom scala aan topmuzikanten op voor nieuwe single LAAT ONS DRINKEN

todayoktober 26, 2022 4

Background
share close

Frank Verkooyen heeft voor zijn nieuwe single Laat ons drinken wederom een scala aan topmuzikanten opgetrommeld die een steentje hebben bijgedragen aan deze vrolijk makende productie. Met name de live ingespeelde instrumenten, waaronder de accordeon, gitaar, trompet en trombone zorgen ervoor dat deze “lang leve de lol” plaat voldoet aan alle hoge eisen die Frank […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Margretha heeft met EEN GROOT WONDER een vrolijk en blij lied in handen

De samenwerking die Margretha enkele maanden geleden aanging met producer Hans Aalbers krijgt met haar nieuwe single Een groot wonder een vervolg. Het verschil tussen de demo, die Roland Verstappen met zijn gitaar heeft gemaakt en het eindproduct is enorm groot. Margretha omschrijft het nummer zelf als een vrolijk en blij countrylied met een fantastische tekst die ook door […]

todayoktober 26, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%