News

Nieuwe single NIET ZO SERIEUS en 15-jarig jubileumconcert voor Henk Dissel

todayoktober 21, 2022 1

Background
share close

Henk Dissel brengt vandaag zijn nieuwe single Niet Zo Serieus uit. Daarnaast maakte hij in het programma van Daniel Dekker op Radio 5 bekend dat hij zijn 15-jarig jubileum viert met een concert in de AFAS Live Amsterdam op zaterdag 3 juni 2023, getiteld 15 jaar Henk Dissel. Kaartverkoop via www.henkdissel.nl Niet Zo Serieus werd […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Boer Harms voice-over in nieuwe vormgeving Tukker FM

Sven Keizer van Tukker FM: We zijn donders blij met onze nieuwe vormgeving. Pors Impact Creative uit Geldrop heeft het meest unieke jinglepakket van Nederland geproduceerd, custom made! De sound van het pakket sluit naadloos aan bij ons unieke format wat bestaat uit Nederlandstalige muziek, Piraten hits en Classics. Naast de jingles van Pors hebben […]

todayoktober 21, 2022 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%