News

Dirk Meeldijk terug met BIJ JOU

todayoktober 21, 2022

Background
share close

Met Bij Jou presenteert Dirk Meeldijk weer een ouderwetse en authentieke Dirk Meeldijk kraker.In 2007 forceerde Dirk Meeldijk met de knaller Ik Hou Van Het Leven zijn doorbraak en sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitwezen. Onlangs bereikte zijn hit Vier Zomer Lang de gouden status en heeft inmiddels 10 […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

𝐂𝐨𝐫𝐫𝐲 𝐊𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬 en 𝐉𝐨𝐡𝐧 𝐝𝐞 𝐁𝐞𝐯𝐞𝐫 lanceren echte levensliedknaller JOUW STEM, JOUW LACH, JOUW BLIK

Nieuwe single van hét levenslied-duo van ons land John de Bever vecht samen met zijn muzikale harstvriendin Corry Konings, voor het echte levenslied. Hét levenslied-duo van de lage landen is, na hun verloren jaren, druk bezig met het maken van nieuwe waardevolle herinneringen. En dit is terug te horen op de nieuwe single die 21 […]

todayoktober 21, 2022 4 1

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%