News

Marco Meesters brengt KIJK IN DE SPIEGEL VAN HET LEVEN op single uit

todayoktober 20, 2022 6

Background
share close

Achter de schermen van de Nederlandstalige muziekscene zijn geregeld personen aan het werk die soms niet de ambitie hebben op de voorgrond te staan en bescheiden het ene na andere meesterwerkje tevoorschijn toveren. Zo ook is zanger/liedjesschrijver Marco Meesters uit Den Bosch al jarenlang actief in de muziekwereld en heeft intussen aardig wat successen op […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Jeffrey Tanis lanceert nieuwe single

Het is even stil geweest rondom Jeffrey nadat zijn laatste single In ons café in maart van dit jaar uitkwam maar hij heeft zeker niet stil gezeten. Sterker nog hij is drukker dan ooit met het bedenken en produceren van nieuwe nummers en de vele optredens in het land. De single die vandaag uitkomt Laat […]

todayoktober 20, 2022 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%