News

Jeffrey Tanis lanceert nieuwe single

todayoktober 20, 2022 2

Background
share close

Het is even stil geweest rondom Jeffrey nadat zijn laatste single In ons café in maart van dit jaar uitkwam maar hij heeft zeker niet stil gezeten. Sterker nog hij is drukker dan ooit met het bedenken en produceren van nieuwe nummers en de vele optredens in het land. De single die vandaag uitkomt Laat […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Aukje Fijn laat fans wegdromen met GROENER GRAS

Aukje Fijn is al op jonge leeftijd begonnen met zingen. Zo stond ze als meisje van negen jaar al op het podium en bracht ze haar eerste eigen single Ben je Verliefd. uit. Ze kreeg zangles en deed ondertussen veel podiumervaring op. Tegenwoordig staat Aukje als een ervaren en sprankelende zangeres op het podium en […]

todayoktober 20, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%