News

Twee albumtracks van Anthony Fokkema verschijnen ook op single

todayoktober 19, 2022

Background
share close

Ruim een maand geleden verscheen de autobiografische verzamel CD Anthony Fokkema zingt levensliedjes. Anthony heeft ondertussen veel positieve reacties ontvangen. Om twee liedjes extra onder de aandacht te brengen leek het een goed plan om deze liedjes op single uit te brengen. Op de single staat het aangrijpende lied Vecht & Leef. Het tweede lied is het duet Als de […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Mike dAncona vanaf heden onder RoodHitBlauw Producties

Zanger Mike dAncona en Rood-Hit-Blauw producties hebben na een goed gesprek besloten het management en zijn platen onder haar label uit te gaan brengen. Mike dAncona: Ik ben onlangs in Nijkerk het gesprek aangegaan met Ronald Visch van dit label. Ik was er al snel uit, dit gesprek was helder en voelt goed. Vanf heden zullen mijn platen […]

todayoktober 18, 2022 4

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%