News

Patrick Marce duikt in het diepe en presenteert debuutsingle HE KOM OP

todayoktober 19, 2022

Background
share close

Het leven van Patrick MarcE staat al vele jaren in het teken van muziek. Als presentator van Radio Mexico uit Den Bosch kwam hij in het verleden vaak in contact met Nederlandstalige artiesten. Inmiddels werkt hij daar al meer dan 20 jaar. Met name Hans van Aalst (Denans) gaf hem de tip om iets met […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Marco Schouten lanceert ludieke single IK LUISTER LIEVER NAAR MIJN EIGEN GEZEIK

Voor Marco Schouten betekent het uitbrengen van de single Ik luister liever naar mijn eigen gezeik een nieuwe start. Die weg gaat hij samen bewandelen met producer Jeroen Dirksen en Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Ondanks dat de zanger al een paar jaar vlak over de grens in Duitsland woont, blijft Nederland zijn thuisbasis qua optredens. Heel toevallig heeft […]

todayoktober 19, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%