News

Oranjekraker richting WK voetbal lijkt een prooi voor De Dikdakkers te worden

todayoktober 19, 2022

Background
share close

Het lijkt De Dikdakkers te lukken om met Voor Goud met Oranje een absolute hit in de richting van het WK voetbal te scoren. Afgelopen week werd het nummer officieel gepresenteerd en insiders voorspellen dat het partyduo weleens de hoogste ogen zou kunnen gooien. Het is absoluut een dikke feestplaat geworden, klinkt het enthousiast. Volgens […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Stef Horn onderscheidend in videoclip

Jij Gaat Met Mij Mee Vanavond is de jongste single van Stef Horn. Het is een Nederlandstalige, uptempo track die erg aanstekelijk is en vervolgens in je hoofd blijft zitten zodat je hem vrijwel direct mee zult zingen. Stef verwacht dat dit liedje het erg goed gaan doen op de podia. Inmiddels is dit zijn […]

todayoktober 19, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%