News

Marco Schouten lanceert ludieke single IK LUISTER LIEVER NAAR MIJN EIGEN GEZEIK

todayoktober 19, 2022

Background
share close

Voor Marco Schouten betekent het uitbrengen van de single Ik luister liever naar mijn eigen gezeik een nieuwe start. Die weg gaat hij samen bewandelen met producer Jeroen Dirksen en Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw. Ondanks dat de zanger al een paar jaar vlak over de grens in Duitsland woont, blijft Nederland zijn thuisbasis qua optredens. Heel toevallig heeft […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Twee albumtracks van Anthony Fokkema verschijnen ook op single

Ruim een maand geleden verscheen de autobiografische verzamel CD Anthony Fokkema zingt levensliedjes. Anthony heeft ondertussen veel positieve reacties ontvangen. Om twee liedjes extra onder de aandacht te brengen leek het een goed plan om deze liedjes op single uit te brengen. Op de single staat het aangrijpende lied Vecht & Leef. Het tweede lied is het duet Als de […]

todayoktober 19, 2022

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%