News

Mike dAncona vanaf heden onder RoodHitBlauw Producties

todayoktober 18, 2022 4

Background
share close

Zanger Mike dAncona en Rood-Hit-Blauw producties hebben na een goed gesprek besloten het management en zijn platen onder haar label uit te gaan brengen. Mike dAncona: Ik ben onlangs in Nijkerk het gesprek aangegaan met Ronald Visch van dit label. Ik was er al snel uit, dit gesprek was helder en voelt goed. Vanf heden zullen mijn platen […]

Written by:

Rate it

Previous post

News

Patrick Marce kiest kleur en gaat voor RoodHitBlauw Producties

Rood-Hit-Blauw producties en Bosschenaar Patrick Marce hebben een overeenkomst gesloten. Patrick MarceIk heb Ronald Visch in het verleden al eens gesproken tijdens het levenslied in Den Bosch. Daarnaast adviseerde mijn producer Kees Tel mij ook contact op te nemen met het RHB label. Rood-Hit-Blauw Producties Ronald heeft een goed en betrouwbaar label dat weet ik al wel, nu hoop […]

todayoktober 17, 2022 28 2

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Generated by Feedzy
0%